Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Production

ИСПАЛА из "ЗГ" у ПРВОМ кругу, а данас је велика звезда

Извор: Нпортал

11.04.2023.

16:16

МАЛО ко зна да се давне 2005. године пријавила за ово такмичење и испала на самом старту.

Популарно музичко такмичење "Звезде Гранда" траје готово 20 година. За 16. сезона кроз шоу прошао је велики број певача који је направио озбиљне музичке каријере.

Са друге стране, било је и оних који су се више пута пријављивали за такмичење, па су тек после неколико покушаја успели у намери да направе каријеру.

Постоји и неколико примера певача који су се опробали у овом такмичењу, али су ипак каријеру изградили без "Звезда Гранда".

BloombergAdria.com

Један такав пример који сви знају јесте певачица Едита Арадиновић која је после неколико покушаја у овом такичењу изградила соло каријеру.

Мало ко зна да се давне 2005. године за ово такмичење пријавила и певачица Ивана Селаков која је тада испала већ у првом кругу. Иако је на самом полчетку доживела неуспех, Ивана се и данас са радо сећа учешћа у „Звездама Гранда“ , а једну реченицу Саше Поповића ће заувек памтити.

BloombergAdria.com

– Дошла сам на аудицију, а оно девојке штикле дванаестица, нашминкане, са деколтеима, све пршти од шљокица. А, ја као да сам пошла у продавницу. Равне чизме, фармерке, џемпер. Прошла сам аудицију, али сам већ тада видела да ту не припадам. Дошла сам до првог кола, где се гласало СМС-ом, и тада сам испала. И данас Саша Поповић воли да каже да сам ја једина која је успела, а да није прошла у "Звездама Гранда" – испричала је Ивана једном приликом.