Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/danijeladimitrovska

НОВО ОГЛАШАВАЊЕ ОГЊЕНОВЕ БИВШЕ: Данијела провоцира у минићу

Извор: Нпортал

12.04.2023.

13:45

ОГЊЕНОВА бивша жена Данијела Димитровска је веома активна на друштвеним мрежама, а последњом објавом је направила праву буру

Водитељ Огњен Амиџић (47) након развода од Данијеле Димитровске потврдио је везу са колегиницом Мином Наумовић, која је скоро двадесет година млађа од њега.

Огњен је сада упловио у романтичан однос са Мином Наумовић, која води сегмент "Пази, Мина" у његовој емисији, а коментари на мрежама на ову тему не престају да се нижу.

Наиме, Огњенова бивша жена Данијела Димитровска је веома активна на друштвеним мрежама, а последњом објавом је направила праву буру.

Она је на свом ТикТок налогу објавила снимак који је настао пре изласка, а Данијела је том приликом показала стајлинг, а када је подигла ногу свима је застао дах.

Данијела је на себи имала хаљину златне боје која је била цела у шљокицама и имала је прорез на стомаку, а коментари на рачун њеног изгледа су се низали:

"Огњен је изгубио богињу", "прелепа си", "божанствено изгледаш", "wоw, презгодна и прелепа", само су неки од коментара.

Подсетимо, Данијела Димитровска и Огњен Амиџић прошле године ставили су тачку на свој брак након 10 година. Некадашњи партнери добили су из брака сина Матеју, због којег су након разилажења остали у коректним односима.