Извор:Фото: АТА имагес

ОД ТЕТКЕ ТАСЕ: Стижу вести из Шпаније по рођењу Крстана

Извор: Нпортал

17.04.2023.

19:07

СУПРУГА Вељка Ражнатовић, Богдана донела је на свет другог сина, којем су родитељи дали име Крстан.

Вељко Ражнатовић, Цеца Ражнатовић, заједно са сестром Лидијом, пријом Данијелом Родић, Богданином сестром Наташом, били су у болници док се Богдана порађала. Поносна тетка, Анастасија Ражнатовић, која тренутно борави у Шпанији огласила се овим поводом.

- Ово је јако емотиван тренутак за моју породицу и мене, пресрећна сам. Дешавају нам се најлепше ствари. Ово је дар од Бога и једва чекам да видим братанца - рекла је Анастасија.

Цеца Ражнатовић била је ван себе када је изашла из породилишта након што је њихова породица постала богатија за још једног члана.

BloombergAdria.com

- Могу да полетим, стварно. Пресрећна сам, ово је заиста благослов од Бога. На данашњи дан је и мој покојни супруг рођен, а данас Крстан. Нека му је на здравље и на срећу, на други дан Ускрса. Све што је могло лепо да нам се деси, десило нам се. Жељко зна да му стиже брат, али не зна да се родио. Славље ће бити у кући. Ја сам била толико усхићена, срце ми је било у грлу.

BloombergAdria.com

Цеца је потом открила како се Богдана осећа, али и да ли је Вељко заплакао.

- Богдана је добро хвала Богу, а да ли је Вељко плакао стварно не знам. Водила сам рачуна о себи, и како ћу ја да преживим. Ово је ипак порођај интервенција, свакако је стресно, али је лепо.