ДИВНА КОМБИНАЦИЈА Направите јело од преосталих ускршњих јаја
18.04.2023.
12:34
ИСКОРИСТИТЕ преостала ускршња јаја и "смућкајте" савршено топло предјело.
Ускрс је прошао, добро сте се забавили куцкајући се јајима са укућанима и шта сад? Како да потрошите сва она која су остала?
Правили сте сендвиче, салате... а ево још једног одличног начина да искористите кувана ускршња јаја и скувате топло предјело. Комбинација киселог парадајз соса, ароматичних зачина и "неутралних" јаја је савршена.
Припрема:
У загрејаном уљу продинстајте исецкани црни и бели лук. Додајте парадајз пире и сецкани парадајз, и кувајте док се сос не згусне. Зачините по укусу. Додајте кувана јаја и кувајте још неколико минута да се фино загреју.
Послужите топло уз кришке хлеба.
(Ствар укуса)
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".