Извор:Фото: Депозитфото

5 одевних комада који су симбол лошег укуса

Извор: Нпортал

03.11.2021.

15:18

ИАКО се трендови враћају и никад не знамо када би нешто поновно могло да нам затреба, постоје одевни комади који би заувек требали да нестану из наших ормара. Следеће комаде можете избацити без гриже савести, поготово ако већ залазите у тридесете године.

Неудобне штикле

Можда вам у неким младим и лудим данима није сметало да добијете жуљеве због превисоких и преуских штикли, међутим више нема потребе да се мучите у нечему што вам може донети пуно више штете него користи. Бирајте удобност пре свега, а квантитет замените квалитетом.

Претерано исцепане фармерке

Овај комад одеће дискутабилно изгледа на било коме старијем од 14 година. Одлучите се за нешто суптилније прорезе, а пажњу при куповини фармерица усмерите на крој и пронађите онај који најбоље одговара вашој силуети.

Пртекратке сукње

Минићи могу изгледати врло атрактивно поготово ако су ноге ваш најбољи адут. Ипак, након школских и студентских дана, када почнете да се осећате озбиљније, примените то и на ваш физички изглед и одевање. Мини сукњу замените елегантним сукњама дужине испод колена.

Патике на платформу

Овакав тип обуће више није у тренду. Замените стари пар патика на платформу класичним белим патикама које ће одлично изгледати уз сваку одевну комбинацију.

Неугледна кућна одећа

Не кажемо да у кући требате да будете у фармерицама, али како бисте се у сваком тренутку осећале довољно сређено да можете без размишљања отворити врата неочекиваним гостима или отићи до продавнице, немојте ни у кућном издању носити одећу која више личи на крпе за прање пода. Уграбите на снижењима тренерку која долази у сету горњег и доњег дела како бисте увек имали удобан и оку угодан кућни стајлинг.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".