Извор:Фото: М. Вукадиновић/АТА имагес

ДАНАС РАДИ ЗА НОЛЕТА: Како изгледа бивши дечко Јеце Ђоковић?

Извор: Нпортал

25.04.2023.

18:57

НЕКАДА је био тенисер, а данас је угледни тренер

Јелена и Новак Ђоковић познају се још из средњошколских дана, а пре него што су ушли у емотивну везу, били су другари.

Другарство које су тенисер и Јелена у првом трену гајили постепено је прерасло у емотиван однос, напослетку и брак, а упркос протоку времена и успесима на приватном и пословном плану радо се сећају периода дружења и првих искрица које су се међу њима изродиле.

Добро памте и своје бивше љубави, често их се кроз разговор сете, а није тајна да су са некима од њих чак заједно остварили даљи контакт.

BloombergAdria.com

Бивши дечко Јелене Ђоковић, Иван Бјелица, један је од оних којима је пошло за руком да прошлост остави за собом и не осврће се, те тако данас Иван ради у Новаковом тениском центру.

Пре пар година Иван је доспео у жижу медијског интересовања због везе са глумицом Христином Поповић, а јавност га је знала  и као перспективног тенисера, који је стигао до 290. места на АТП листи. 

На ИТФ турнирима Бјелица је освојио је 12 трофеја, а био је успешан и као дубл играч. У сениорској каријери одиграо је више од хиљаду мечева. Дипломирао је банкарство и финансије на Универзитету Мисисипи, а данас је угледан тренер, чије је искуство добродошло свима у Новаковом тениском центру.

(City magazine)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".