Извор:Фото: Танјуг/Раде Прелић

ПЕТАР ОТКРИО НЕПОЗНАТ ДЕТАЉ: После запретио колеги

Извор: Нпортал

27.04.2023.

16:47

ГЛУМЦА Петра Стругара смо упознали у бројним филмским пројектима, али је до сада мало говорио о детаљима из приватног живота.

Петар је рођен на Цетињу, обожава га млађа генерација, а сада је говорио о својој љубави из детињства којој је био посвећен. 

-У Будви сам дуго тренирао одбојку. Брат рођени ми је репрезентативац и професионални одбојкаш. Отац је био тренер, али сам ја остао мали. Играо сам дизача, али једноставно између два техничара која су сличног квалитета, увек бирате вишег, због квалитета и блока, јер се одбојка заправо игра висине – каже Стругар у емисији "Кец на једанаест".

Петар је велики навијач Партизана, али због реакција и срчаности које има све мање прати спорт.


- Све мање гледам спорт, јер се толико унесем да изгубим глас. Партизан нисам гледао, јер сам био на путу, али ћу старијег сина морати да водим када буду играли у Београду – каже глумац, а на констатацију водитеља Бошка Јаковљевића, да је цена карата од 6 – 60 хиљада динара.

Глумац је добио обећање од Андрије Кузмановића да ће га одвести, а уколико то не уради "запретио " му је на следећи начин: 

Популарни глумац велики је љубитељ животиња, па је тако пре три године са једним другаром отворио коњички клуб надомак Београда.