Извор:Фото: Танјуг/Ненад Михајловић

ПАЛИ У КЛАДОВУ: Неготинци нелегално превозили до Беча

Извор: Нпортал

27.04.2023.

18:00

КЛАДОВСКА полиција ухапсила је двојицу мушкараца из околине Неготина које терети да су извршили кривично дело неовлашћено бављење одређеном делатношћу, у овом случају - превоза путника.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Кладову ухапсили су С. С. (55) и С. К. (36) из околине Неготина које терете су су комби возилом, неовлашћено и без потребних дозвола, превозили путнике од Неготина до Беча.

С.С. је затечен у среду док је, комби возилом превозио путнике од Неготина до Беча, којима је, сумња се, наплаћивао карте.

И С.К. је полиција такође истог дана затекла да неовлашћено и без потребне дозволе, врши незаконит превоз путника на истој релацији. Овај мушкарац се терети да је од марта ове године, комбијем у власништву осумњиченог С. С, уз новчану накнаду, превозио путнике, док им је карте, наводе у Полицијској управи у Бору, наплаћивао С. С.

Осумњиченима је по налогу Основног јавног тужилаштва у Неготину одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћено бављење одређеном делатношћу, бити приведени тужиоцу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".