Извор:Фото: Новости

НИЈЕ ЗБОГ ПАРКИНГА Како је сакрио таблице на ауто-путу ка НС

Извор: Нпортал

29.04.2023.

10:27

ТАКВЕ ситуације постале су уобичајене на српским улицама, али да возач крије таблице на ауто-путу, засигурно није свакодневица.

Откад је систем против непрописног паркирања "Око соколово" ступио на снагу, бројни грађани Србије почели су да прекривају регистрационе таблице аутомобила, како би на тај начин "преварили" надлежне органе и избегли потенцијалне санкције због кршења саобраћајних правила.

На улицама широм земље виђамо различите начине сакривања таблица, почев од стављања хирушких маски, преко разноразних магнета и налепница, па до постављања папира и фасцикли.

Такве ситуације постале су уобичајене на српским улицама, али да возач крије таблице на ауто-путу, засигурно није свакодневица.

Управо то забележено је на фотографији која је настала на деоници Београд-Нови Сад кад је један возач "бег" од казни пронашао стављањем мајице преко таблице.

BloombergAdria.com

 

Остаје питање да ли је несавесни возач заборавио да склони мајицу после непрописног паркирања, или је њу ипак оставио свесно, не би ли отежао посао надлежним органама и бројним камерама, намењеним за бележење кршења саобраћајних правила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".