Извор:Фото: Архива Новости

Штимац био у љубави са лепом колегиницом, живели су заједно

Извор: Нпортал

30.04.2023.

12:52

ИСТАКНУТИ глумац Славко Штимац своју интиму вешто скрива од јавности.

Ипак, недавно, је сасвим случајно публика имала прилику да сазна која колегиница је својевремено била његова емотивна партнерка.

За то је био крив Славков колега Иван Јевтовић.

У емисији код Весне Дедић "Балканском улицом" он се присетио детињства и момента када је одлучио да побегне од куће, и том приликом открио и истину о Штимчевој љубавној вези.

Истога дана упознао је Штимца, а он га је нешто касније представио својој девојци.

BloombergAdria.com

 

- Први пут сам од куће побегао са шест година после свађе са братом. Једном ћу сигурно да снимим филм о томе. Са Новог Београда сам пешке стигао на други крај града, до Каленић пијаце, где су становали баба и деда, тај део ми је био познат. А онда сам кренуо назад, али нисам желео да се вратим кући, већ да живот наставим самостално.

- На Теразијама сам срео Славка Штимца, који је приметио да лутам, помислио је да сам још један мали "ганци" и питао ме је да ли хоћу да идем са њим нешто да поједемо. Будући да ми је био идол пристао сам на то. Пре него што смо сели у такси напоменуо ми је да ћемо само накратко да свратимо код њега и његове девојке.

BloombergAdria.com

 

- Покуцао је на врата, отворило је страшило, тачније нека жена са рашчупаном косом преко лица. Одмах је почела да виче на Славка: "Када ћеш да престанеш да ми доводиш своје обожаваоце?" У један мах склонила је са очију косу и схватио сам да је то Соња Савић. Јео сам виршле са Соњом и Штимцем и веће среће за мене није било. Она је онда почела да ме испитује како се зовем и презивам и некако дошла до закључка да сам Владин син. Холивудска прича зар не - испричао је Иван, који је сасвим случајно публици тада открио да су Штимац и Соња имали емотивну везу и да су живели под истим кровом.