Извор:Фото: Инстаграм принтскрин, Профимедиа

"БИЋЕ НЕЗАПАМЋЕН МАСАКР" Тинејџер прети школи и слави убицу

Извор: Нпортал

04.05.2023.

12:26

А.З. из Бихаћа запретио је у објави на Инстаграм налогу да ће извршити сличан масакр оном који се јуче десио у београдској основној школи.

Он је запетио да ће убити ученике и раднике у Економској школи.

- Онај дечак што је убио осморо деце је краљина за мене! Онакво нешто и ја спремам већ дуже време за Економску школу у Бихаћу. Биће незапамћен масакр у Бихаћу, то вам се кунем животом! Кад сте ме знали сви осуђивати и избегавати, због тога ће да буде террор - стоји у објави.

Информацију о овом немилом случају има и полиција, што је и потврђено из МУП-а Унско-санског кантона.

- Имамо информацију. Обавештава се и тужилаштво. То је особа која је позната полицији. Не знамо које је годиште. Ја мислим да је малолетан. Не знамо да ли је ико пријавио. Ми смо то видели на друштвеним мрежама и онда ми то по службеној дужности проверавамо - рекао је Бахрудин Џелалагић, портпарол МУП-а УСК за портал “Аваза“.

BloombergAdria.com

 

Претио силовањем

Иначе, овај дечак је и раније био склон претњама и застрашивању.

Он је у октобру прошле године снимио видео у којем потврђује да је већ силовао, те да ће то са задовољством урадити опет, преноси АТВБЛ.

- Поздрав људи, ја сам силовао цурицу од 12 година и то ћу опет да урадим и не може ми ништа. То ћу опет урадити. Силоваћу их. Кад видим ту исту цуру, опет ћу је силовати, тако да знате. Јесам силовао, и шта хоћете - поручио је малолетни младић у свом обраћању на Инстаграму.

BloombergAdria.com

 

Како су медији тада писали, родитељи малолетника су полицијски службеници те због тога вероватно поручује да му не можете ништа.

BloombergAdria.com

 

Подсећамо, јуче ујутру око 8.40 часова у Београду ученик (14) је дошао у школу са два пиштоља и пуцао на ученике и особље школе. Том приликом страдао је радник обезбјеђења школе и осам ученика, док је повређено шест ученика и једна наставница.

Како је јуче рекао начелник ПУ Београд Веселин Милић дечак је овај стравичан злочин планирао месец дана и пронађен је детаљан план у стану у којем живи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".