Извор:Фото: Ј. Ћосин

ДЕЧАК ИЗГУБИО ЛИТАР И ПО КРВИ: Познато стање рањеног детета

Извор: Нпортал

05.05.2023.

13:48

ДЕТЕ погођено зрном у Лесковцу угрожено је, јер је зрно погодило критичну артерију, након чега је дечак изгубио литар и по крви, изјавила је министарка здравља Даница Грујичић.

Припадници лесковачке полиције ухапсили су С. И. (19) из овог града јер се сумња да је синоћ дијаболом из ваздушне пушке ранио осамнаестогодишњег друга.

Инцидент се догодио у кући осумњиченог у којој је седео са пријатељима и гледао кошаркашку утакмицу.

Повређени младић А. Ћ. је задобио тешке телесне повреде и након што му је указана помоћ у лесковачкој Општој болници, транспортован је у нишки Клинички центар, где је оперисан.

Он је примљен у тешком општем стању са устрелном раном грудног коша, са десне стране, и одмах је уведен у операциону салу.

Ухапшени младић се терети да је извршио кривично дело тешка дела против опште сигурности. Одређено му је задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.

Према незваничним информацијама, досадашња сазнања из истраге и изјаве сведока указују на то да је до рањавања дошло случајно, а да починилац наводно није знао да се у ваздушном оружју налази дијабола. Тачне околности утврдиће истрага која је у току.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".