Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ karleusastar

КАРЛЕУША ОШТРА: Не гледам ЗГ! Потом понизила познату глумицу

Извор: Нпортал

05.11.2021.

07:32

СИНОЋ је у престоници одржан догађај који је скупио многобројне јавне личности на једном месту. Сви су се потрудили да црвеним тепихом прошетају гламурозне свечане тоалете. Популарна певачица Јелена Карлеуша је за ову прилику одабрала дугу црвену хаљину, направљену од пуно перлица и циркона. Њен дубоки деколте све је оставио без даха.

Јелена је била видно расположена за ову прилику, па је одлучила да поразговара са новинарским екипама о темама које су тренутно актуелне. Говорила је о  "Звездама Гранда", дуетима, новом албуму али је и све присутне изненадила рекавши да не зна ко је наша глумица Маријана Мићић.

BloombergAdria.com

 

Наиме, на питање новинара да ли су јој се догађале сличне ситуације као Маријани којој је недавно хакован Инстаграм налог, Карлеуша је деловала збуњено.

- Не знам ко је Маријана Мићић, хајде конкретна питања, молим вас. Мени то не може да се деси, сарађујем са озбиљним ИТ стручњацима - рекла је Јелена, а затим се осврнула на тајну каријере дуге 30 година.

BloombergAdria.com

 

- Године су у питању, тако да ми не недостају, снимала сам их шест година. "Звезде Гранда" нисам гледала ни када сам ја била у жирију, а поготово не сада - рекла је певачиц, а затим открила да не воли да гледа себе на ТВ екрану.

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".