Извор:Фото: Б.Субашић/Илустрација

Данас саслушање осумњичених за убиство жене из Јагодине

Извор: Нпортал

10.05.2023.

08:14

ОЧЕКУЈЕ се да резултати обдукције расветле околности под којима је страдала несрећна жена

Очекује се да резултати обдукције расветле околности под којима је страдала несрећна жена. Браћа, Милашин (63), који је са Радмилом био у вези, Душан (65) и Дејан Ђ. (63), који су осумњичени за кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, данас ће бити саслушани пред тужиоцем.

Да је Радмила подлегла вишеструким ударцима неким предметом по глави и по телу је извесно, а да ли је то био колац, дршка од секире или нешто треће, као и ко је задао кобни ударац, још увек се реконструише.

- Крвава јој глава, ено је Галинка лежи, не знам ништа - рекао је после убиства Милашин Ђ, Радмилин партнер и један од осумњичених, а преносе нам саговорници из Ћићевца.

- Дошао је да позове хитну.

Први комшија, Станиша Антић, видео је Ђорђевиће у понедељак.

- Ништа нисмо приметили ту ноћ, иако јесу били проблематични - каже за медије Станиша Антић. 

- Шта се догодило сазнао сам тек ујутро, мада сам им први комшија. Чуо сам да је био санитет, да је жену одвезао у болницу - рекао је Антић.

Радмила Ј. је повредама подлегла у Општој болници у Крушевцу. У кућама у истом дворишту, где су живели жртва и осумњичени више никога нема. Слабо су се дружили са мештанима у том ћићевачком насељу, који мисле да су ухапшена браћа живела од социјалне помоћи и да им је повремено, приход доносило и сакупљање секундарних сировина.

Да је и пре доласка Радмиле било проблема међу браћом, посведочили су и људи који живе у Копаоничкој улици, где се догодио злочин.

(Новости)