Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/ТВ Пинк, Н. Скендерија

МАРИЈА ДИСКВАЛИФИКОВАНА Митровић "Врати паре које си украла"

Извор: Нпортал

13.05.2023.

14:12

ПО свему судећи, обе зараћене стране ће завршти на суду

Марија Кулић дисквалификована је из ријалитија "Задруга" након што је свој изостанак из Беле куће продужила на седам дана.

Како је њена ћерка Миљана више пута самовољно напуштала имање и била дисквалификована, морала је да плаћа казне од 50.000 евра, али јој је продукција увек излазила у сусрет. Марија је недавно напустила "Задругу 6" због здравственог стања, али је одлучила да се не враћа на имање.

BloombergAdria.com

Због тога је објавила "рат" продукцији на свом Инстаграму.

Наиме, она је настрашније оплела по "Задрузи", наводећи да продукција неће да врати личне ствари њеном унуку, као и то да су навели да се не враћа у Белу кућу.

- Драги народе, наравно да није лепо причати лоше о кући у којој си боравио, али како рећи нешто лепо када господа са телевизије Пинк неће да врате Жељку играчке, дечију гардеробу, обућу и бицикл. Дете плаче због својих играчака, а са некима од њих и спава. Хумани људи неће да врате детету оно што је његово, а дете цео дан плаче због баш тих његових играчака. Довезли су ме на контролу, ја Жељка поведем са собом и напишу ми поруку да нема потребе да се враћам. Ја рекох одлично, а ствари кажу да неће да врате. То су ти што их сви пљују, али верујте с разлогом - оплела је Марија и шокирала своје пратиоце

BloombergAdria.com

Убрзо након њене објаве, уследио је одговор са официјалног Инстаграм профила "Задруге", у којем је Марији саопштено следеће:

- Врати ти паре које си украла. И ти и твоја ћерка. Дете ће добити играчке. Видимо се на суду - написано је у оквиру коментара са "Задруга" профила, али је Марија потом обрисала коментаре испод своје објаве, а онда и потпуно искључила опцију за коментарисање на свом профилу.

Кулићки су фанови поручили да није у реду пљувати по ономе ко те је "хранио", те да је веома лицемерно са њене стране да се овако оглашава јавно.

BloombergAdria.com

Такође, Марија је више пута истицала колико је продукција "Задруге" показала више пута своју хуманост, те да су Миљани спасили живот, као и то да су им безброј пута излазили у сусрет. Она је говорила и како захваљујући новцу из ријалитија имају све, чак су саградили и кућу у Нишу, међутим, играчке су довеле до тога да, по ко зна који пут пљује по "Задрузи", а касније се каје и говори како је све било у афекту.