Извор:Фото: Профимедиа/АТА имагес/Д.Миловановић

ВЕЛИКИ СИ! Ноле заплакао - одао почаст деци "Рибникара"

Извор: Нпортал

13.05.2023.

15:34

НОВАК Ђоковић успео је да савлада Томаса Ечеверија у другом колу Мастерса у Риму, а након меча својом изјавом поново нам је показао зашто је омиљен међу Србима.

Ђоковић се до сада само једном на свом Инстаграм профилу огласио поводом масакра на Врачару, када је убијено осморо деце и чувар школе "Владислав Рибникар", а сада је својим речима показао и колико му је жао због света што се десило.

- Желео бих само да свима кажем да ми је жао, јер нисам имао прилику да се обраћам јавности до данас. За онај масакр и оно што се десило, нажалост у ОШ Рибникар, моје саучешће свим породицама преминуле деце. Ја, као отац, мале деце, само могу да замислим како се осећају родитлеји, само желим... Желим снагу и љубав и надам се да ће преболети ово и поздрав свим људима данас и срећан Василије Острошки, рекао је Новак и заплакао пред камерама.

BloombergAdria.com

Новак је одмах по завршетку меча на камери оставио и једну поруку. С обзиром на то да се 12. маја обележава празник Светог Василија Острошког, Новак је позвао да "моли Бога за народ".

BloombergAdria.com

- Свети Василије Острошки, моли Бога за нас. ОШ "Рибникар" - написао је Новак

Начин  на који је најбољи тенисер света одао почаст страдалим малишанима одушевила је многе, па су овај потпис на камери делили на друштвеним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".