Извор:Фото: Профимедиа, Фејсбук/Koikimediaoduduwa

Испливала фотка прељубе, Сана се разводи после 19 лета брака

Извор: нпортал

14.05.2023.

19:15

БИЛО је питање времена када ће Сана Марин да оконча брак. Прошле недеље званично је објавила да је дошао крај.

Финска премијерка очигледно живи живот као ријалити, после снимака са приватних журки  и оскудних стајлинга сада је у жижи јавности њен муж. Додуше, ускоро бивши.

Локални медији наводе да је бизнисмен Маркус Раиконен (37) флертовао и интимно плесао са Индијком која је била на одмору у Финској са боливудским звездама. 

Маркус је наводно у пијаном стању покушао да је пољуби док су заједно стајали у бару ноћног клуба у Хелсинкију у раним јутарњим сатима, али је Индијка наводно одбила пољубац.

BloombergAdria.com

Раиконен и непозната жена на крају су фотографисани у бару док је држи око бокова.

Да имају проблеме у браку шушка се већ дуго.

Подсећамо, прошлог августа објавњени су снимци на којима се види како Марин интимно плеше са једним мушкарцем, а претходно је организовала забаву за пријатеље у својој резиденцији где су се једна гошћа и гост понашали раскалашно (више о томе прочитајте на ОВОМ линку).

- Захвални смо за 19 година заједно и нашу вољену ћерку. Остаћемо најбољи пријатељи - написали су још увек законити супружници тада у одвојеним Инстаграм причама.

На проблеме у браку указала је и чињеница да је Марин провела Ускрс опуштајући се у Паризу са групом пријатеља док је њен муж остао у Финској.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".