Извор:Фото: АТА имагес

ПОКАЗАО КАКАВ ЈЕ ОТАЦ: Слобина слика одушевила многе (ФОТО)

Извор: Нпортал

18.05.2023.

07:29

Певач Слоба Радановић недавно је постао отац дечака Дамјана, а иако у сваком интервјуу, али на друштвеним мрежама, он и његова супруга истичу да никада нису били срећнији. Јелена је сада усликала Слобу и показала како он изгледа након што је целу ноћ чувао бебу.

Радановић је веома предан породици, те сваки слободан тренутак проводи са супругом Јеленом и њеним синовима из првог брака, али је сва пажња усмерена тренутно усмерена на најмлађег члана, сина Дамјана.

BloombergAdria.com

Поносна мама веома је активна на друштвеним мрежама, те неретко објављује фотографије из породичног дома, синове, али и певача који се не одваја од наследника.

Иако обоје истичу да уживају у родитељству, Јелена је последњом објавом, којом је насмејала своје пратиоце, показала да Слоби ипак није толико лако како се чини.

Наиме, Радановићка је усликала певача у аутомобилу, а на фотки се, иако је на његовом лицу осмех, јасно виде подочњаци, умор и неиспаваност.

- Види се ко је ноћас чувао бебу - написала је Јелена уз фотографију на којој се види и она, али је за разлику од њега одморна и свежа.

Нема сумње да иза певача стоји дуга ноћ, али се по његовом осмеху може закључити да му ништа не пада тешко када је у питању његов наследник.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".