Извор:Фото: ТиткТок принтскрин/Crviuguzici

ХРВАТИЦА О ПОСЕТИ БЕОГРАДУ: "Ово нигде нисам видела!"

Извор: Нпортал

24.05.2023.

11:36

ЖЕНА из Хрватске која се на друштвеној мрежи ТикТок представља као "Црвиугузици", објавила је влог у ком је пренела своје импресије везано за њену прву посету Београду.

Београд јој је испао случајна дестинација. Дакле, њен муж јој је испунио жељу коју каже да је дуго имала. За њихову прву годишњицу брака одлучио је да обиђу српску престоницу и унапред уплатио хотеле и вечере.

- Хеј људи, одувек ми је била жеља да одем у Београд и сви живи су били осим мене и Јура је то знао. Значи 6. новембра нам је прва годишњица брака и он је одлучио да дођемо у Београд. Дословно нисам знала до првог скретања где је аеродром.

Београд је дошао као изненађење, никако плански.

BloombergAdria.com

 

- Толико се потрудио и организовао је да нас у хотелу дочекају латице, боца вина, резервисао је све вечере унапред, изласке, апсолутно све чиме бих ја била задовољна. Прво вече смо били у изласку на наступу Александре Младеновић.

Београд је град који је познат по ноћним клубовима и ноћном проводу. Управо и ова ТикТок корисница прича о томе:

- Ја вам кажем да су изласци у Београду нешто посебно. Ја сам се наизлазила у животу, била свугде и видела свашта, ал једноставно ова атмосфера и ови људи, ова опуштеност и зезање...

- Град је огроман. То је једна ствар коју морате да знате. Београд је стварно, стварно један велики град, и ако све желите да обиђете у једном дану, понесите удобне ципеле, јер људи моји, ноге ће вам отпадати.

Наравно, осим добрих излазака Београд је град који је познат по укусној храни. Нарочито оној традиционалној.

- Јели смо у ресторанима који су на мало бољем гласу у Београду и дефинитивно ту морате пробати храну. Свакоме препоручујем телетину испод сача, и оно због чега сам ја заиста дошла су трилеће колач. 

Али да не буде да су спољни фактори једини параметар за обавезну посету Београду, ту је и срдачност и топлина људи.

Коментари су се низали испод њеног видеа, а људи из Београда остављају лепе коментаре и отворене позиве да поново дође и да је увек добродошла.