Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскртин/callmenaumi

ТАШТА ОГЊЕНА АМИЏИЋА: Плавуша са звањем примаријуса (ФОТО)

Извор: Нпортал

25.05.2023.

14:39

МАЈКА и ћерка невероватно личе једна на другу. Додуше, Мина је бринета, а Зора је плавуша и поред тога што имају различиту боју косе, сличност међу њима у лицу је идентична

Мина Наумовић изазвала је велику пажњу у јавности захваљујући вези са Огњеном Амиџићем. Водитељка често на друштвеним мрежама објављује фотографије, како из емисија, тако и са путовања, а на њеном профилу се могу видети инфомације из приватног живота. Она је недавно објавила фотографију своје маме којој је честитала рођендан.

Њена мајка је докторка интерне медицине Зора Наумовић. Мајка и ћерка невероватно личе једна на другу. Додуше, Мина је бринета, а Зора је плавуша и поред тога што имају различиту боју косе, сличност међу њима у лицу је идентична.

У биографији Минине мајке стоји да је завршила Медицински факултет у Новом Саду 1983. године, као један од најбољих студената са просечном оценом 9,66.

Осам година касније на Медицинском факултету у Београду је завршила специјализацију из интерне медицине са оценом 10, 1997. године на истом факултету и магистарске студије из кардиологије. Министарство здравља јој је доделило звање примаријуса.

#Мина Наумовић #водитељка Мина Наумовић #Огњен Амиџић #Мина Наумовић мајка #ВИП