Извор:Фото: АТА имагес

ТРУДНА ЈОВАНА ПОКАЗАЛА СТОМАК: Како је изгледала у трудноћи

Извор: Нпортал

25.05.2023.

21:34

МНОГЕ познате даме док су биле у благословеном стању избегавале су јавне дођагаје, а једна од оних која се са малих екрана повукла када је сазнала да ће постати мајка по други пут, јесте једна од најпопуларнијих наших водитељки.

Трудна Јована Јоксимовић одлучила је да у потпуности ужива у најлепшем животном периоду, те смо је из тог разлога мање виђали у јавности.

Ипак, камере су забележиле како је супруга Жељка Јоксимовића изгледала у другом стању, а у првом плану свакако је њен труднички стомак који гардеробом није успела да сакрије.

Будући да је трудна Јована Јоксимовић усликана неколико дана пред порођај, док је носила близнакиње Срну и Ану, не чуди што је водитељка имала огроман стомак, а рекло би се да је била и веома активна трудница којој у том периоду ништа није падало тешко.

Наиме, она је дошла да подржи супруга на једном наступу и за ту прилику оденула је лагану летњу хаљину откривених рамена, а да је тада искључиво носила оутфите у којема се осећала најлагодније говори и њен одабир обуће.

Високе потпетице које иначе обожава, трудна Јована Јоксимовић заменила је удобним јапанкама, а приметна је и другачија боја косе - црвене праменве прошарала је нешто светлијим.

Сунце у коси и Јованин блистави осмех сами за себе говоре колико јој је трудноћа пријала, а комплименте је добијала и на рачун своје линије, будући да није много килограма набацила.