Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ХИТНО! Жељко гаси Задругу, али ФИНАЛЕ ће се одржати, ево КАД

Извор: Нпортал

26.05.2023.

08:25

ВЛАСНИК телевизије "Пинк" Жељко Митровић написао је на свом Инстаграм профилу да најдуже за 10 дана укида ријалити "Задруга".

Како тврди извор, финале "Задруге" наводно ће се регуларно одржати 8. јуна, а гледаоци ће гласати за свог фаворита.

- Митровић гаси "Задругу", али ће се финале одржати. Осмог јуна фанови ријалитија ће изабрати свог фаворита који ће као главну награду од продукције добити новац - тврди извор за "Блиц".

Да подсетимо, власник телевизије "Пинк" Жељко Митровић на свом Инстаграм профилу обратио се пратиоцима и образложио своју одлуку о гашењу ријалитија "Задруга".

BloombergAdria.com

 

- На препоруку председника Републике Србије Александра Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм “Задруга”. Верујем да је јединство Србије и процена Председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса - саопштио је Митровић на Инстаграм налогу.

Иначе ријалити програм "Задруга" имао је шест сезона, а победници су добијали награду од 150.000 евра. Концепт је био такав да су камере у свакој сезони девет месеци пратиле живот учесника у Белој кући.