Извор:Фото: Профимедиа

Вереник ми је бранио да носим БЕЛУ венчаницу јер НИСАМ ЧИСТА

Извор: Нпортал

26.05.2023.

10:44

ЈЕДНА жена остала ужаснута када јој је будући супруг рекао да не може да носи бело на њиховом венчању јер није девица, пише Мирор.

Како је објаснила у својој објави на друштвеној мрежи Редит, мушкарац јој је рекао да би требало да "носи црвено" јер "невесте носе бело само кад су чисте", а она је била понижена његовим коментарима.

Но, недавно је поновно писала на Редиту и открила да се најслађе осветила и људи су одушевљени.

У изворној објави је написала: - Точно је оно што наслов каже. Била сам са својим вереником шест година и верена задњих осам месеци. Ја сам се бавила већином планова за венчање, али мој вереник, зваћемо га Рајан, дао је свој допринос ту и тамо. Пре отприлике месец дана, Рајан је ниоткуда рекао да је разговарао са неким од својих колега и мислио да не би требало да носим белу хаљину. Рекао ми је да младе носе бело само кад су чисте. Рајан и даље тврди да би то што носим бело заварало све госте и да је то другачије за мушкарце. Све ме то искрено натерало да се запитам да треба да се стварно удам за овог човека.

BloombergAdria.com

 

Признала је да јој се тренутно стварно гади, те да он чак није ни религиозан па зна да се ради о томе што њему смета чињеница да је она изгубила невиност са 18 година, пре него што га је уопште упознала. Жена је ипак одлучила да се не уда за њега, те се осветила тако што га је оставила, а затим је одлучила да жели поновно да излази са другима. На Редитовом форуму за савете о састанцима написала је: - У касним сам 20-им и управо сам раскинула веридбу. Ово ће бити мој први састанак после много година. 

Питала је за савет шта би требала да обуче за састанак, али људе је више занимала чињеница да се решила бившег. Једна је особа написала: "Тако ми је драго што си се решила тог типа." "Тако сам срећан због ње", коментарисала је друга особа. "Не црвену хаљину. Драго ми је да чујем да си раскинула ту токсичну везу!", похвалила ју је трећа особа.