Извор:Фото: Н. Скендерија, АТА имагес, Инстаграм принтскрин/_katarina_24

ЛАЗИЋ САВ У ЗАВОЈИМА: У болничком кревету, син му у загрљају

Извор: Нпортал

27.05.2023.

09:04

СУПРУГА Дарка Лазића, Катарина, објавила је на свом Инстаграм профилу низ певачевих фотографија које су настале након његове операције уклањања вишка коже

Фолкер Дарко Лазић својевремо се подвргао операцији смањена желуца због вишка килограма са којима се борио годинама.

BloombergAdria.com

Како је операција успешно прошла и Дарко нагло смршао, код њега се појавио нови проблем. Наиме, певачу је остао вишак коже у пределу стомака, што је њему изузетно сметало, због чега се подвргао хируршкој корекцији уклањања тог вишка. 

BloombergAdria.com

Сам захват је прошао без проблема, а компликације су настале касније. Њему се рана загнојила због чега је морао поново да се врати у болницу и подвргне још једној операцији, како би му се стање санирало. 

Поред породице, уз певача је све време била и његова супруга Катарина, са којом се венчао далеко од очију јавност.

BloombergAdria.com

Катарина је сада, на свом Инстаграм профилу, преко опције стори, објавила низ фотографија певача, како из болнице, тако и након његовог изласка.

Поред фотографије на којој Дарко лежи у болничком кревету, она је објавила и фотографију на којој се види колику је певач рану имао на стомаку након хируршке интервенције.

BloombergAdria.com

Од низа фотографија, најемотивнија је била она на којој се налази Дарков син ког је добио са Марином Гагић, мали Лав. Певачев наследник је био у болници у посети оцу, а Катарина је забележила тај моменат.