Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин

КО ЈЕ ЈЕЛЕНИН БИВШИ МУЖ? Овако је причао о њој и Радановићу

Извор: Нпортал

27.05.2023.

11:29

ЈЕЛЕНА је јуче за домаће медије потврдила да је бивши муж са којим има два сина насрнуо на њу, због чега је одмах отишла у Ургентни центар

Супруга певача Слобе Радановића пријавила је полицији бившег мужа да ју је физички напао испред куће у Вишњичкој бањи, где живи са синовима и певачем, а кум и менаџер Слобе Радановића открио је да он није био уз супругу у тренутку напада јер је синоћ отпутовао из Србије због наступа.

BloombergAdria.com

Јелена је јуче за домаће медије потврдила да је бивши муж са којим има два сина насрнуо на њу, због чега је одмах отишла у Ургентни центар.

Наиме, како су медији раније писали Јеленин бивши муж је бизнисмен Игор Марковић кој живи и ради у иностранству, а како је раније рекао, од почетка је подржавао романсу своје бивше супруге Јелене и певача Слобе Радановића, јер му је битно да мајка његове деце буде срећна.

- Јелена и ја одавно нисмо заједно, иако смо још у браку. Она је већ дуго слободна жена, тако да је апсолутно њена ствар то с ким се виђа - рекао је пре неколико година Марковић.

BloombergAdria.com

- Нас двоје смо у добрим односима и причали смо већ на ту тему. Немам ништа против њених избора, она је мајка моје деце и желим да буде срећна. Стварно не знам на ком је нивоу њихова веза, знам само да се друже - причао је тада Игор за "Информер".

Он је једном приликом упознао Слобу и имао је само речи хвале за њега, а на питање како ће реаговати ако се његова бивша уда за певача, одговорио је као из топа:

- Па зашто би ми то сметало? Желим јој сву срећу овог света, јер само срећна жена може бити добра мајка нашој деци. Он је један фин и културан младић - рекао је раније Игор.

BloombergAdria.com

Иако се доста спекулисало чиме се Јеленин бивши муж бави, он је открио све детаље:

- Истина је да сам власник једног ресторана у иностранству. Осим тога се бавим трговином некретнина. Свакакве глупости су се писале везане за моје занимање, па ми је важно да све то лепо објасним - рекао је Марковић својевремено.