Извор:Фото: Фејсбук принтскрин

ШТА СТЕ ПРВО УГЛЕДАЛИ? Тест открива важњу ствар о вама

Извор: Нпортал

28.05.2023.

12:26

ОПТИЧКЕ илузије су невероватне. Неке могу да нам кажу да ли нам је доминантна лева или десна страна мозга, док друге могу да открију како се стварно осећамо.

Мозак је подељен на две половине, али једна страна је увек доминантнија.

Свако може да открије своју једним забавним и кратким тестом.

Испод се налази црно-бела илустрација, а ваш задатак је да је погледате, а у наставку текста ћете пронаћи појам који сте први угледали, као и тумачење.

BloombergAdria.com

 

Мушкарац - десна страна је доминантнија

Када размишљате о нечему, најпре прво доносите закључак, а затим проналазите разлоге који поткрепљују ваш закључак. Будући да су вам потребне само неопходне информације, ваш начин размишљања је врло брз у поређењу са другима. Ова врста размишљања је сјајна јер сте у могућности да погледате прошле информације које не доводе нужно до бржих закључака.

Жена - лева страна је доминантнија

Ви увек прикупите све чињенице пре него што дођете до било каквог закључка. То је врло флексибилан и слободан начин размишљања, јер када имате све чињенице, то вам омогућује да сагледате ситуацију из свих различитих углова. Врло сте креативни и имате способност суочавања са ситуацијама које се тренутно мењају. Имате моћ извлачења закључака из вртоглавог низа мисли.