Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/severina

ПОНОВО СА СИНОМ: Северина коначно добила старатељство (ФОТО)

Извор: Нпортал

31.08.2021.

14:10

ПЕВАЧИЦА Северина Вучковић са публиком је поделила срећну вест.

У приватном животу регионалне поп музичке звезде Северине Вучковић, важни догађаји нижу се муњевитом брзином. Пре скоро две недеље певачица је потврдила да се након шест година развела од Игора Којића, а прексиноћ је с публиком поделила веома важну вест, да је добила старатељство над својим сином Александром кога је добила у ванбрачној заједници са бизнисменом Миланом Поповићем.

На концерту одржаном у Црој Гори, пре него што је извела песму „Рођено моје“, кратко је поручила:

‒ Не могу вам рећи о чему се ради, али ‒ вратило се дите дома. Ви први знате, није још ни објављено. Певамо с весељем.

Такође је установљено да није било никаквих основа да јој се старатељство одузме.

Данас је, први пут након дужег времена објавила фотографију са њим и разнежила своје фанове који су били уз њу све ове године.
Мама и син тренутно уживају на мору, а како је Северина изјавила: "Битка је добијена".

Од сада ће Александар по пола месеца живети са сваким родитељем, и то у Загребу, а на мајчиној адреси ће имати пребивалиште. У краткој изјави Северина је рекла:

‒ Протеклих двадесет месеци, колико ме је пресуда раздвајала од мог детета, не може се ничим надокнадити и зато не могу бити задовољна. Задовољна сам јер је пресуда укинута и неизмерно срећна јер ће моје дете пола времена проводити с мамом и спавати у свом дому, у односу на две ноћи месечно, како је било протеклих болно предугих двадесет месеци.

Северинин адвокат Матић такође је медијима потврдио нови развој догађаја:

‒ Жупанијски суд у Сплиту одлучио је да дете врати Северини. Одлучено је да ће пола времена проводити с мајком, а пола с оцем, односно да ће имати заједничко старатељство. Преостаје нам да видимо хоће ли родитељи успети да се договоре или ће суд прецизирати детаље.

Северина након што је саопштила да јој се син враћа кући изјавила:

- Знам да није готово, приуштили су ми пакао.
 

#Северина Вучковић #ВИП #старс #певачица