Извор:Фото: Профимедиа/Илустрација

Лејди Гага била је дужна преко 2,5 милиона!

Извор: Нпортал

28.05.2023.

18:49

ЛЕЈДИ ГАГА открила је да је у врхунцу своје каријере банкротирала. Ништа то не би било толико занимљиво да ни она сама није знала за то.

Поп звезда Лејди Гага недавно се присетила турнеје „Тхе Монстер Балл“ због које је банкротирала, а том приликом је открила да није ни знала да нема новца. Турнеја је одржала 2010. године, када је увелико носила титулу светске звезде, а све захваљујући хитовима који су били међу најслушанијим у том периоду.

На врхунцу популарности, тим Лејди Гаге саопштио јој је да нема више новца, али је то успела да надомести распродавајући стадионе и хале широм света.

Музичка звезда је истакла да није била свесна онога што се дешавало.

- Заправо сам банкротирала након што смо први пут продужили турнеју ‘Тхе Монстер Балл’. И било је смешно јер нисам знала - признала је за „Финанциал Тимес“.

Лоше вести сазнала је од свог тима:

- Сећам се да сам назвала све и рекла: ‘Зашто сви говоре да немам новца? Ово је смешно, имам пет синглова број 1.’ А они су рекли: ‘Па, дужна си 2.6 милиона евра.'

Часопис „Форбес“ је Лејди Гагу уврстио међу 100 најбогатијих самоостварених жена, а њено богатсво се процењује на око 136 милиона евра, пише „Индеx.хр“.

Подсетимо, певачица је недавно раскинула везу дугу две године. Извори за светске медије, пренели су да је разлог за крах дуге везе њена жеља за браком и породицом, док њен бивши дечко Мајкл Полански није имао исте амбиције.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".