Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official, Инстаграм принтскрин/milenakacavenda

МИЛЕНИ ПРЕМИНУО ВЕРЕНИК: "Ана је могла да ми буде кума"

Извор: Нпортал

29.05.2023.

11:05

АНИНА кума, Милена Качавенда доживела је велику трагедију.

Милена је спремала властито венчање за Ђурђевдан, свадба је била померена због дана жалости. Међутим само пет дана касније, Качавендин вереник је погинуо у саобраћајној несрећи. Милена је своју бол крила, управо због Ане која је водила битку у ријалитију: 

- Шта да кажем, са одушевљењем сам чекала Ђурђевдан, купила сам венчаницу, ма све је било сређено и онда је све у једном трену отказано. Због Дана жалости, сва весеља су била отказана, па и моја свадба. Чекали смо нови термин, јер је све било пребукирано и заузето. Само пет дана касније, 11. маја, мој вереник је настрадао у саобраћајној несрећи у Бечу. Катастрофа шта ми се десило. Ето то је моја судбина - саопштила је Милена: 

BloombergAdria.com

 

- У први мах сам била у стању шока. Онда се све ово дешавало око Ане у риајлитију и сви су били некако преусмерени на њу и за моју свадбу ме нико није ни питао. Сви су заборавили да сам ја требала да се удам. Ето тако је то остало у сенци. Каква година иза мене. Од Аниног уласка у "Задругу 6" је лудило па све успут шта ми се десило и шта се дешава. Знам колико је Ана била срећна када је чула да се удајем, сада је могла и она кума да ми буде, али ето када буде чула шта се десило биће јако тужна - рекла је Милена.

(Информер)