Извор:Фото: В. Данилов

ОСТАО БЕЗ КАНДИДАТА: Босанца напустио последњи такмичар

Извор: Нпортал

29.05.2023.

12:18

ХАРМОНИКАШ Драган Стојковић Босанац ове године нема такмичаре за менторство.

Драган је дужи низ година члан жирија, па  је оценио сваког такмичара понаособ. Његова такмичарка Марија Превишић је последња која је напустила његов тим, тако да је изгубио улогу ментора у овој сезони.  

- Добри су кандидати, одлични. Труде се и добро певају, сада одлучује убедљивост и жеља за победом – истакао је музичар на почетку разговора за Гранд.

BloombergAdria.com

 

Босанац је рекао и кога види као потенцијалног победника: 

– Да будем искрен за сада се нико није издвојио. То све зависи од гласања и пребројавања гласова.

Узимајући у обзир да је изгубио такмичара, његова изјава је невероватна: 

– Па мислим да је то ОК јер просто човек који води емисију сагледава то са једне другачије перспективе, кандидате који би требало после такмичења да оставе утисак и постану популарни, те да својим појављивањем промовишу Гранд и ову емисију – смирено је одговорио хармоникаш.

BloombergAdria.com

 

Поједини чланови жирија су оценили како има мање добрих певача народне музике него раније, а Босанац је за Гранд открио да ли се слаже са њиховим мишљењем.

– Слажем се, то показује сам број кандидата, али мислим да је то лоше по Гранд, рејтинг и популарност јер мислим да више људи слуша и преферира народну музику. Примарна Грандова публика су ипак људи у средњој доби, а не клинци који то накнадно преслушавају – истакао је музичар.

(Гранд)