Извор:Фото: АТА имагес

Мимина девојка (35) бизарно личи на његову ПРВУ СУПРУГУ

Извор: Нпортал

30.05.2023.

14:26

ДЕВОЈКА Миме Караџића привукла је све погледе на синоћној премијери у позоришту

Већ неколико месеци глумац Милутин Мима Караџић у вези је са глумицом у повоју Наташом Станишић која је чак 35 година млађа од њега. Будући да о својој интими он неретко говори многи су мислили да су у питању само неосноване спекулације, међутим доказ о романси испливао је на површину.

BloombergAdria.com

Девојка Миме Караџића појавила се са глумцем руку под руку на синоћној премијери у Театру на брду, позирала је са њим фоторепортерима, а већина оних који су макар овлаш погледали лице млађане, телентоване уметнице могли су закључити да она невероватно много личи на Мимину прву супругу.

BloombergAdria.com

Не зна јавност да се глумац, који важи за вечитог нежењу, ипак једном женио. Наиме, давне 1992. године у Црној Гори он је упознао Сунчицу Ђурић, која је летовала у Херцег Новом. Венчали су се у Београду, после неколико месеци забављања, на Аранђеловдан.

BloombergAdria.com

Славље је било организовано у павиљону "Цвијета Зузорић". Кумови Жарко Лаушевић, Мимин колега и близак пријатељ још од студентских дана, и драматург Хајдана Балетић су били највеселији, нажалост брак није потрајао Сунчица и Милутин су се развели, а он се од тада више није женио.