Извор:Фото:Принтсцреен/Јутјуб

Затруднела са 13 година, а сада поделила своје искуство

Извор: нпортал

04.06.2023.

14:09

МЕДИ ЛАМБЕРТ данас је 20-годишња мајка из Тексаса која је остала трудна кад је имала само 13 година.

Своју причу је одлучила да објави на интернету, како би помогла другим девојкама које се нађу у сличној ситуацији.

"Имала сам само 13 година када сам почекла да излазим са својим првим правим дечком који је био од мене старији годину. Нисмо знали пуно о сексу, у школи су нас учили да је апстиненција најбоља заштита од трудноће и болести, али нам нису рекли да је врло лако остати трудан. Стварно, нисам имала појма да се тако лако може остати у другом стању", рекла је Меди у видеу који је објавила на Јутјубу.

Након неколико недеља везе, дечко је раскинуо с њом и то ју је врло погодило.

"Цело време сам спавала и лежала у кревету. Онда сам почела повраћати. Нисам знала шта се догађа. Кад ми је закаснила менструација, помислила сам да сам трудна. Али нисам то себи хтела признати", рекла је Меди.

BloombergAdria.com

"Данима сам седела на wц шољи, притискала стомак и молила Бога да добијем циклус", искрена је била Меди, а потом је додала како ју је након неколико недеља мајка одвела код доктора и сазнале су да је трудна.

хттпс://yоуту.бе/1тНџ5Ид4М8

"Мама ме је загрлила и рекла да се не бринем. Од тада је било пуно лакше", казала је Меди. Кад је јавила дечку да је трудна, он јој није поверовао.

"Кад сам отишла на преглед и кад сам видела своју бебу на ултразвуку, преплавио ме осећај љубави. Знала сам да ће све бити добро и да ми је суђено. Та беба је спасила мој живот јер сам због ње постала боља особа", испричала је она, и додала је како су јој се ругали остали тинејџери и да су је називали најгорим именима, али да није имала времена мислити о томе јер је имала тешке мучнине.

Меди је додала како јој је кроз трудноћу највећа подршка била њена породица и вера.

"Кад је дошао тренутак да је родим, била сам престрављена, али све је прошло у најбољем реду. Кад су ми моју ћерку ставили на прса, то је био најбољи осећај на свету", казала је Меди, и додала како се нада да ће ускоро уписати факултет јер жели да студира психологију, а њена ћерка је кренула у основну школу.

(Курир.рс)

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".