Извор:Фото: Профимедиа

ТРАНСФЕР БОМБА: Лионел Меси има нови клуб (ФОТО)

Извор: Нпортал

07.06.2023.

18:16

ЈЕДАН од најбољих фудбалера данашњице Лионел Меси ово лето напушта Пари Сен Жермен, а сада је јасно и где ће прослављени Аргентинац наставити своју каријеру.

Један од најутицајнијих италијанских фудбалских новинара, који је посебно специјализован за трансфере, Фабрицио Романо објавио је да ће ово лето Меси појачати екипу Интера из Мајамија. 

- Меси је одлучио да се придружи Интеру Мајами из МЛС лиге као слободан играч, готова је ствар - написао је Романо на свом Инстаграм налогу. 

Романо је истакао да је о Месијевој одлуци обавештена и Барселона јер се спекулисало да би се Аргентинац могао вратити у клуб из Каталоније у ком је почео каријеру и стекао светску славу. 

Поред тога, у медијама су се појављивале и информације да ће Меси кренути стопама Кристијана Роналда и да ће каријеру наставити у Саудијској Арабији, али сада је потврђено да нема ништа од тога. 

Иначе, Интер из Мајамија је млад клуб, основан 2018. године, а један од оснивача је и прослављени фудбалер Дејвид Бекам, који је уједно и власник тима.

Пажњу светске јавности клуб је привукао су у летњем прелазном року 2020. године, када су довели два врхунска играча Јувентуса - Блеза Матуидија и Гонзала Игуаина, који је у тиму са Флориде и завршио своју професионалну каријеру.

Ово ће бити први пут да Меси игра ван Европе, па остаје да се види како ће се снаћи у Сједињеним Америчким Државама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".