Извор:Фото: ЕПА

ОГЛАСИО СЕ АЛ ПАЋИНО: Славни глумац први пут о принови ВИДЕО

Извор: Нпортал

07.06.2023.

19:29

ПРОСЛАВЉЕНИ холивудски глумац Ал Паћино (84) чека прво заједничко дете са 54 године млађом партнерком, 30-годишњом Нур Алфала, кувајтско-америчком филмском продуценткињом.

Паћинова изабраница налази се у осмом месецу трудноће, али пар још увек не зна ког је пола дете. 

Глумац је решио да прекине ћутање о трудноћи и одбаци гласине које тврде да није срећан због вести о принови. Штавише, Оскаровац је предстојећи долазак бебе окарактерисао као „посебну” прилику јер је дошла тако касно у његовом животу.

Глумац је први пут јавно истакао шта мисли о трудноћи своје девојке док је био у шетњи у Лос Анђелесу.

- Веома је посебно. Увек је било. Имам много деце. Али ово је заиста посебан долазак у ово време - рекао је Паћино, преноси британски Дејли мејл.

Међутим, извор близак глумцу окарактерисао је ове гласине "потпуним глупостима" за Дејли мејл, инсистирајући да 84-годишњи Ал не може бити срећнији због вести, што је глумац сада и сам потврдио. 

Ал Паћино и Нур су у емотивној вези две године, а први пут су заједно виђени у априлу прошле године.

Она је позната као неко ко воли старије мушкарце, а последња јавна веза била јој је са познатим рокером Миком Џегером (79). Након њиховог раскида 2017. Холивудом су кружиле приче о њеној романси са Клинтом Иствудом (93), али та информација никада није потврђена.

- Срце не пита за године, срце само зна за оно што осећа. То ми је била прва озбиљна веза и била сам јако срећна - рекла је својевремено Нур у интервјуу за Hello о својој вези с фронтменом легендарних Ролинг Стонса.

BloombergAdria.com

 

Иначе, Ал Паћино из претходних веза има ћерку Џули (33) и 22-годишње близанце, Оливију и Антона.

Подсетимо, раније овог месеца отац је постао и Роберт де Ниро, Паћинов дугогодишњи пријатељ и партнер у бројним филмовима. Де Ниро је седми пут је постао отац у својој 79. години.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".