Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/djbucek

Гидра помогао глумици да сними обнажене сцене у "Династији"

Извор: Нпортал

08.06.2023.

09:13

МАЛО ко зна да је глумица Оливера Викторовић ћерка је славног глумца Михајла Викторовића

Глумица Оливера Викторовић прославила се у филму "Жикина династија", а многи памте и њене улоге у серијама "Бољи Живо", "Породично благо", "Стижу Долари", као и у филму "Тесна кожа". Оливера се присетила сарадње са Драгомиром Бојанићем Гидром и открила је како ју је саветовао кад је требало да се снима потпуно нага.

BloombergAdria.com

- Гидра је био чудесан колега и успео је да ме ослободи као глумицу. Улогу Виолете Стриптизете сам добила у доба инфлације. Плата ми је на Црвеном крсту била четири марке, уколико пре поднева стигнем до дилера. Стигао је позив за „Жикину женидбу“ и хонорар од 500 марака. Први пут је требало да се разголитим пред њим, а он је колега мог оца, кога знам кад сам била дете. Мени је то било страшно. Рекла ми је једна колегиница да за такве сцене могу да тражим да екипа изађе. И дошло је снимање, а ја не знам шта да радим и само ћутим. Види он да ја имам проблем и зове ме и каже: „Види, сунце, знам шта желиш да тражиш. Немој то да радиш. Понашај се као да си у ролци, молим те. Мораш то да урадиш као да је нормално.“ Послушам га. Мислим да нико није приметио да имам трему - испричала је глумица за Курир.

BloombergAdria.com

- Гледала сам га зачуђено, а он ми је објаснио да ако људи виде да се ја стискам и да ми није пријатно, сви ће и да примете да сам нага, јер ћу тако на то скренути пажњу. Има нечега у томе што је он рекао. Стварно сам се осећала као да имам ролку и после тога више никада нисам имала тај проблем. То је део нашег посла и кад мора мора. Једино што не волим то је када за то постоји разлог него се скидамо само да бисмо се скинули.

BloombergAdria.com

Иначе, мало ко зна да је глумица Оливера Викторовић ћерка је славног глумца Михајла Викторовића, а истим путем кренула је и њена наследница, млада Бојана, коју је јавност већ имала прилике да упозна.

Бојана Ђурашковић рођена је 1996. године, а до сада ју је публика гледала у „Црвеном месецу”, „Певачици”, „Камионџијама”...