Извор:Фото: АТА имагес

УЖИВА У ЉУБАВИ: Емина одлази на одмор са новим изабраником

Извор: Нпортал

09.06.2023.

14:45

ПЕВАЧИЦА Емина Јаховић се труди да сачува свој љубавни живот далеко од очију јавности.

После окончања везе са Садетином Сараном, Емина Јаховић је решила је да не открива пребрзо детаље из свог љубавног живота.  Према писањима турских медија, певачица је већ два месеца у љубави са бизнисменом Куртом Данијелом Сантијем. Санти је од ње старији 14 година, а Емина још увек не жели да прича о томе. 

Међутим, током боравка у Београду, певачица се поверила блиским особама и истакла а је Данијел прави избор мушкарца за њу и да ће током лета отићи на одмор из Истанбула. 

План је да своје прво летовање проведу у Еминоном летовалишту где она сваки пут летује са породицом. Потом ће провести време у Бодруму у једном од најскупљих ризвортова где Емина често гостује. Пару ће бити  доступна и велика луксузна јахта, којом ће две недеље крстарити по мору и обилазити турску обалу.

Папарци су ухватили Емину и  Курта, а фотографије су испуниле насловне стране турских медија. 

Подсећања ради, Сантеј је угледни финансијски саветник, који је дуже време живео у Швајцарској, а после развода се вратио у Истанбул. Отац је двоје деце и врло је утицајан у пословним круговима, а спекулише се и да је већ имао прилике да упозна Еминине синове Јавуза и Јамана.

Приликом недавне посете Београду Емина није желела да коментарише наводе турских медија да је у вези, али је признала да је заљубљена.

-Заљубљена сам у моје синове, то сам им пре неки дан рекла. Ако ме питате за мушкарца, о томе не желим да причам јер то је превазиђена тема. У Турској сваког месеца имам новог партнера, више и не знам ко је. Немам коментар, пре месец и по дана можда је то био потпуно неко други, рекла је тада медијима Јаховићева.

(Блиц) 

#Емина Јаховић #ВИП #путовање Емина Јаховић #Емина Јаховић дечко #Курт Данијел Сантеј #летовање са дечком Емина Јаховић #Бодрум #Инстанбул