Извор:Фото: Танјуг/АП

БРИЖИТ У КРАТКОЈ СУКЊИ: "Дуге сукње носе бабе"

Извор: Нпортал

10.06.2023.

09:28

ПРВА дама Француске, Брижит Макрон, верна је кратким сукњама и хаљинама. Супругу председника Емануела Макрона, по свој прилици, никад нећемо видети у дужој сукњи или хаљини. Не занима је ко шта мисли и како треба да се облачи, то је и показала приликом посете париском музеју Лувр.

Брижит Макрон увек привлачи пажњу одабраним и стилизованим комплетима које бира. У њеном ормару превладавају неутралне боје, чисте линије, безвременски кројеви – француски шик.

Првој дами Француске најдражи брендови су Диор и Саинт Лаурент, те супруга француског председника Емануела Маркона по питању стила и елеганције никада не изневери.

Оно од чега Бриџит такође никада не одустаје су кратке сукње. Без обзира на то што има 70 година, радо ће показати витке ноге.

BloombergAdria.com

 

Тако је било и овог пута поводом недавне изложбе "Напуљ у Паризу" у Лувру, где је пажњу привукла још једном комбинацијом. Елегантна црна хаљина суптилног А-кроја била је украшена ефектним детаљима – децентним В-изрезом, каишевима са златним детаљима. Хаљина је била кратка, тик изнад колена, а тиме је Брижит још једном потврдила да је од дугих кројева давно одустала, док је била још девојка.

- Носим сукње изнад колена, а не миниће! Признајем да сам волела да носим миниће кад сам била млађа, другарице и ја смо их сакривале у торбама кад бисмо смо излазиле. Ишле смо у крајност, од прекратких до предугих сукњи, све док ме једног дана бака није ухватила у једној таквој и рекла ми: 'Мој боже, изгледаш као као нека баба.' Никад их више нисам носила", открила је госпођа Макрон у интервјуу за "Elle" пре неколико година.