Извор:FOTO:ATA images

СУКОБ: Сандра Африка испрозивала Марту Савић

Извор: нпортал

10.06.2023.

13:06

ПЕВАЧИЦА Сандра Африка одлучила је након неколико година ћутања да оплете по Марти Савић, супрузи Милета Китића.

Наиме, свима је познато да је Сандра на естрадну сцену крочила тако што је била управо Милетова играчица уз његов чувени хит "Шампањац".

-Видело се да је Марта била много љубоморна на мене. Односно, није док ме није видела уживо како изгледам, да сам добра риба! До тада је говорила: "Нека иде Сандра с Милетом на наступе", јер је знала да ће он кући да доноси више лове. Говорила ми је: "Љубави, срећо", а онда, када ме је видела, променила је плочу. Што ли се истриповала, то не знам, али капирам да је можда помислила да сам претња. Чудна ствар је женска сујета, очигледно је и то било посреди. После, кад сам отишла, фокусирала сам се на то да сама направим каријеру и почела сам да певам и правим хитове - прича певачица и објашњава да је не чуди што је Марта не воли и да треба да ради више на каријери да би направила добре песме.

BloombergAdria.com

 

-Марта је много година на естради, али ја слабо знам њене песме. Она нема неке хитове, требало би више да се бави каријером, али видим да је отишла из земље и да се посветила неким другим стварима. Немам ништа против жене, али је очигледно да не може очима да ме гледа. Има 20 албума, а нигде хита - говори Сандра

С друге стране, Марта је у више наврата прокоментарисала Сандрино пецкање

-Ја сам безвезе увучена у целу ту причу с Африком јер је она та која око целе ситуације прави јавно скандале и фрку. Мени је увек жао када се ја спомињем негде незаслужено. Моје мишљење о свему томе што она прича јесте следеће: Мишеви увек постоје, они имају своје рупице. Из њих излазе и враћају се у њих. Причају, раде шта раде. Али миш је мали и када се попне на брдо, тако да ја њој не бих посвећивала превише пажње. Ово што прича говори искључиво само о њој, не о мени - објаснила је тада Савићева.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".