Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/minacvijanovic

ЛЕПА МИЛЕНА ПОКАЗАЛА СТОМАК: Трудна ћерка Зорана Цвијановића

Извор: Нпортал

12.06.2023.

20:12

ЋЕРКА глумца Зорана Цвијановића, Милена удала се 2019. године, а сада је на мрежама објавила прелепу вест да је у другом стању.

Милена је на свом Инстаграм профлу објавила фотографију из кафића, а стомак је био у првом плану, а онда је објавила фотографију и са супругом где је подигла мајицу и показала труднички стомак.

- Не знамо како да се сликамо - написала је Милена, а коментари су се низали.

"Честитамо", "Прелепе вести", "баш си прелепа", "блисташ у трудноћи, све честитке", само су неки од коментара.

BloombergAdria.com

Подсетимо, након што је глумац Зоран Цвијановић 2015. године запао у финансијске недаће након сукоба с добрим пријатељем, сав новац који је имао уложио је у заједничку фирму за рециклажу, али је уместо да вишеструко заради, остао без ичега, те није имао за Миленино школовање у Америци, а она је тада одлучила да сама сакупи себи новац.

Милена је скупљала новац за школовање како би остварила свој сан, па је и сам глумац Зоран Цвијановић уплатио прилог од симболичних 50 долара.

BloombergAdria.com

Занимљиво је да се међу првих десеторо људи који су Милени донирали симболичну количину новца за школарину нашла половина ватерполо репрезентације Србије, и то Филип Филиповић, Душко Пијетловић, Стефан Митровић, Живко Гоцић и Милан Алексић.

Успела је да упише чувени Беркли универзитет, а како је сама навела у есеју на сајту, родитељи су успели да прикупе још један део новца потребан за путне трошкове, смештај и исхрану, здравствено осигурање, књиге и веома скупу годишњу школарину од чак 40.000 долара.