Извор:Фото: Друштвене мреже

НИЈЕ НИ СЛУТИО: Енес имао велике планове

Извор: Нпортал

13.06.2023.

20:56

ПЕВАЧ Енес Беоговић изгубио је свог вољеног сина који је имао само 29. година.

Син једног од најчувенијих певача народне музике, Енеса Беговића, данас је изгубио животну битку. Преминуо је од аутоимуне болести, а требало је да се оствари и као отац.  Нажалост, није дочекао тај благослов. 

Енес је само пре две недеље имао велике планове, па није ни слутио трагедију која му се  догодила: 

- Ево нешто ексклузивно само за вас, ускоро правим један концерт у Београду, локацију нећу још откривати из техничких разлога. Радио сам већ концерте у Сава центру и више већих београдских сала, тако да ће бити сигурно нешто лепо. Позивам вас и у Сарајево, у невембру ће се одржати мој солистички концерт у "Зетри", па бих волео да ми дођете - изјавио је певач и додао: 

- Један сам од првих који је дошао у Београд, да не спомињем ова прошла времена... Мој дует са Гоцом Божиновском обележио је један велики период, после тога је настало пуно дуета који су настали у тој некој варијатни која и није нешто лепа. Међутим, десило се то што се десило, турбулентно време о којем не причамо, шта ћемо, не можемо да мењамо, али у сваком случају, у наредном периоду очекујте мој наступ с обизом да су људи много заинтересовани за оно што ја радим и због тога ми је и више него драго. Имао сам много позива и решио сам да им се у најскоријем периоду одазовем. Изнећемо то до краја како треба - нажалост, ови планови се неће реализовати због смртног случаја у певачевој породици. Енес није у стању да говори због ове трагедије.