Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

СКАНДАЛОЗНЕ ИЗЈАВЕ У ЈУТАРЊЕМ: Па шта ако су се потукли

Извор: Нпортал

07.11.2021.

16:08

МАРИЈУ Каран пре две вечери у Београду, ударио је њен дечко Владан Балабан, након чега је глумица њему разбила задње стакло на "поршеу".

 Астролог Душан Величковић, који тврди да је глумицин пријатељ, на скандалозан начин коментарише насиље које се догодило пре две вечери у центру Београда и како истиче "не види у томе ништа страшно".

Он је у јутарњем програму на Телевизији Пинк како се констатује, на сраман начин, оправдавао насиље које се догодило између глумице Марије Каран и њеног дечка Владана Балабана.

BloombergAdria.com

- Марија Каран је моја другарица стара и она је Вага у подзнаку, има Марса на асцеденту па је она онако бунтовна и ратоборна. Она је направила тај скандал. Ушли су у то неко шамарање, тучи и наравно да је с пуним правом полупала човеку аутомобил, јер ипак је Марија Каран једна озбиљна српска уметница и глумица... Ако се девојка изнервира и звекне ти два шамара, па шта то је љубав, то се не враћа него се спусти лопта - шокирао је Величковић, а онда му је Јована Јеремић поставила питање:

- И шта би на крају са Маријом, ово што су се побили? - упитала је Јована Јеремић. 

- Није то ништа страшно, Маки је једна дивна жена - одговорио је Величковић.

- Чим је дошло до туче, тај није за њу. Ја да ти кажем - рекла је Јована.

- Није он ни за кога. Он је оставио жену и троје деце због Марије - рекао је Величковић.

До сукоба је, подсетимо, између Марије Каран и њеног дечка Владана Балабана дошло након што су изашли из ресторана у коме су заједно били, где је дошло до вербалне расправе, након чега ју је Балабан ошамарио. Глумица је затим, наводно, узела тегове и противпожарни апарат и њима разбила задње стакло на Балабановом "поршеу“.

Против Владана Балабана поднета је прекршајна пријава због напада, али ће, иста пријава бити поднета и против глумице, због тога што је наводно оштетила Балабанов аутомобил.

Према незваничниним информацијама, тужилаштво је синоћ евидентирало догађај. Ипак, према процени дежурног тужиоца Првог основног тужилаштва - макар на првом увиђају - није било основа за кривично гоњење учесника у инциденту. Ипак, поднете су две прекршајне: против Балабана, који је, како се сумња, ударио глумицу, и против Марије Каран, која је, према свему судећи, оштетила возило свог дечка.

BloombergAdria.com

- Нисам видела шта пише у медијима, нисам пратила. Ако вас занима шта се догодило, контактирајте моју ПР менаџерку, онда можете да сазнате детаље. Хвала - рекла је Марија за "Курир" и спустила слушалицу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".