Извор:Фото: Д. Миловановић/принтскрин Инстаграм/belkisacrnovrsanin

МЛАДА И ЛЕПА: Да ли је ово била трећа жена Зукорлића?

Извор: нпортал

17.06.2023.

11:51

БЕЛИКСА ЦРНОВШАНИН вази за најлепшу девојку у Новом Пазару, а води веома раскалашан живот

Највише пажње привукла је његова најмлађа супруга Белкиса. Наиме, она је дошла је у жижу јавности због своје везе са 20 година старијим Мумаером Зукорлићем, њихова веза била је јавна тајна, а наводно је склопила и шеријатски брак са покојним муфтијом.

Новинарка је завршила студије на Зукорлићевом Интернационалном универзитету у Новом Пазару, а такође је нашла запослење у његовој ТВ Санџак, а важи за једну од најлепших девојака у граду.

BloombergAdria.com

 

Медији су раније преносили да је Белкиса добила луксузне аутомобиле од муфтије, па се чак помињао и "мерцедес С 320" од 85.000 евра. На њеном инстаграму приметно је да млада муфтиница носи маркирану гаредеробу, ужива у луксузним путовањима и вози скупоцене аутомобиле.

Недавно се писало да је купила стан у Београду на води, будући да је често објављивала фотографије из престонице, али будући да ово није потврђено, није искључено и да је боравила код некога у посети, пише Мондо.ба.

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

Она је, како се похвалила на друштвеним мрежама, покренула и бизнис - дизајн шешира, али тешко да је већ успела да заради толико да себи може да приушти луксузну некретнину у насељу у којем су најскупљи квадрати у Србији.

Млада новинарка никада није говорила о својој вези са муфтијом.

BloombergAdria.com

 

Зукорлићева прва жена је Умеја са којом има четворо деце, са другом Елмом Елфић Зукорлић, такође, има четворо наследника. Покојни муфтија остао је до краја живота у грађанском браку са Умејом Зукорлић, која је била његова једина законски призната супруга.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".