Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Sve i Svasta

ЗАВОДИО ЈЕ БИСЕНИЈУ: Где је данас Мића из Породичног блага?

Извор: Нпортал

19.06.2023.

08:02

ГЛУМАЦ је увелико загазио у осму деценију живота, а многи се питају када је пре прошло време од заводника Миће до улоге родитеља у новијим серијама

Глумца Радосава Радета Марјановића сви памтимо као великог заводика Милорада Мићу Јанковића из популарне серије "Породично благо", једног од мужева Бисеније Бисе Гавриловић, коју је играла Весна Тривалић.

BloombergAdria.com

Цела Србија пратила је са великим интересовањем како ће се расплести љубавни троугао Костадина Кокана Продановића, Миће и Бисе, а Мића је посебно остао упамћен као нека врста пробисвета, коцкара и швалера, који од Бисе стално одлази, али јој се и враћа.

Глумац Раде Марјановић завршио је Позоришну академију у Београду, а позоришној публици познат је по разним улогама у "Атељеу 212", "Народном позоришту", "Позоришту на Теразијама".

BloombergAdria.com

Широку популарност стекао је тумачећи епизодне и упечатљиве улоге у серијама попут "Бољег живота", "Породичног блага", "Стижу долари", "Бела лађа" и "Јунаци нашег доба".

Ове године је именован за вршиоца дужности директора "Позоришта на Теразијама", а можемо га видети и у комедији "Лако је Ралету". Како је недавно истакао на РТС-у, за "Позориште на Теразијама" има велике планове, а како се дуго није појављивао у јавности, многи су коментарисали да се Раде Марјановић доста променио.

BloombergAdria.com

Глумац је увелико загазио у осму деценију живота, а многи се питају када је пре прошло време од заводника Миће до улоге родитеља у новијим серијама.