Извор:Фото: Инстаграм/virgimih, Н. Параушић

ВИКИ СЕ ОГЛАСИЛА ПОСЛЕ УДАЈЕ Тата, осећала сам те поред себе

Извор: Нпортал

19.06.2023.

14:02

"ВЕЋ ми недостаје јуче. Био је то најбољи дан мог живота, заједно са даном кад се родила Виоланте."

Млађа ћерка славног фудбалера Синише Михајловић, Вирџинија, изговорила је јуче судбоносно "да" свом дугогодишњем партнеру Алесандру Вољаку.

Вирџинију Михајловић су до олтара испратили стриц Дражен, као и браћа Мирослав, Душан и Николас, а њена бајковита венчаница оставила је све без текста.

Она се након венчања огласила на свом Инстаграм профилу где је објавила фотографије са венчања уз емотиван опис, а том приликом је посветила речи покојном оцу Синиши Михајловићу.

- Већ ми недостаје јуче. Био је то најбољи дан мог живота, заједно са даном кад се родила Виоланте. Дан који је превазишао сва моја очекивања и емоција коју не могу да опишем речима. Без икакве сумње, био је то дан који ћу памтити до краја живота као најлепши икад - истиче Вирџинија и додаје:

- Људи које волим, сви су били ту за нас, и све ово пишем јер сам и тебе тата осећала све време поред себе. И ти си шетао заједно са мном, уз моју браћу и мог стрица и никад ниси дозволио да се осећам усамљено. Коначно смо крунисали наш сан, уједињени заједно, без било каквих ограничења. Нико не може да раздвоји оно што је Бог спојио - написала је она.

Подсетимо, наследница Синише Михајловића, српског шампиона који је у децембру преминуо од опаке болести, и дефанзивац Ђенове рекли су судбоносно "да" пред породицом и блиским пријатељима. Најдирљивији тренутак са свадбе био је онај кад је Синишина једногодишња унука Виоланте донела бурме, што је одушевило све присутне.