Извор:Фото: АТА имагес, Профимедиа

"ЧЕКАМ ТЕ У СОБИ" Ната СОЧНУ поруку послала на погрешан број

Извор: Нпортал

23.06.2023.

08:45

НАТАША је поруку намењену пријатељу послала на други број, што је збунило човека, који је поруку протумачио на погрешан начин

Поп звезда Наташа Беквалац неретко засмејава публику анегдотама из свог живота, а недавно јој се догодио један пех, о ком је сад проговорила.

BloombergAdria.com

Наиме, Наташа је поруку намењену пријатељу послала на други број, што је збунило човека, који је поруку протумачио на погрешан начин.

- То је било пре годину дана. Садржај поруке није био толико страшан, колико може тумачење бити. Наиме, дечко који ради у једној приватној болници је мој пријатељ, радили смо Нову годину, радила сам пет вечери заредом, требало је да ми да инфузију у једном хотелу. Требало је само да дам број собе, написала сам: "Хотел тај и тај, чекам те у соби тој и тој", али сам написала погрешном Стефану. Добила сам одговор три знака питања: "Да ли има нешто што би требало да знам???" - открила је Наташа Беквалац за један београдски медиј.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Наташа је недавно објавила и преписку са својом мајком, која ју је искритиковала због атрактивне одевне комбинације коју је имала на себи и тако засмејала своје пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм.

(Република)