Извор:Фото: УИКС02, З. Јовановић

Изненада умро начелник у КПЗ Забела (43)

Извор: Нпортал

08.11.2021.

14:55

ГОРАН Ненадовић (43), начелник Посебног одељења Казнено-поправног завода Пожаревац (Забела), изненада је преминуо, саопштила је Управа за извршење кривичних санкција.

Како наводе из УИКС, Ненадовић је ту функцију обављао од тренутка кад је Посебно одељење отворено 2010. године.

- Изгубили смо колегу кога смо сви волели и једног од највећих професионалаца који се није штедео у свом послу са многобројним ризицима које је он носио. Ненадовић је био, изнад свега, пријатељ на кога смо сви могли да рачунамо у свакој ситуацији и зато не постоје речи којима бисмо могли да опишемо празнину коју је оставио иза себе. Шта год да кажемо како бисмо га описали, мало је кад су у питању његови људски квалитети - наводе из УИКС.

У својој дугогодишњој каријери учествовао је у бројним домаћим и међународним пројектима везаним за извршење казне затвора у европским и светским оквирима, а своје знање је несебицно делио са колегама у земљи, региону и иностранству.

- Трудио се да најбоље примере из светске праксе примени приликом писања бројних законских и подзаконских аката у Србији и у томе ће бити незамењив професионалац од кога су сви његови сарадници могли највише стандарде да науче и примене у свом раду. Волео је своју породицу, систем у коме је радио и фудбал и стрељаштво којима је био подједнако предан - саопштио је УИКС.

Управа за извршење кривицних санкција и колектив КПЗ Пожаревац (Забела) упућују најдубље и искрено саучешће породици Ненадовић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".