Извор:Фото: АТА имагес

КАТАРИНА ЖИВКОВИЋ БЕСНА: "Дабогда вам се све вратило"

Извор: нпортал

01.07.2023.

17:00

ПЕВАЧИЦА је истакла неке своје ставове који нису најбоље прихваћени у народу, те је дошла у окршај са својим пратиоцима.

Катарина Живковић објавила је на свом сторију на Инстаграму језиве поруке које добија од хејтера. Певачица је недавно исказала свој став да треба вратити старе васпитне методе када је у питању васпитавање деце, а сада је наишла на осуде.

- Ово што ви радите и пишете мени и о мени је насиље. Прво не желите да чујете шта говорим, друго немате капацитет да размете јер сте ограничени и глупи ко к****. Треће, све што желите мени дабогда вам се троструко вратило стока једна погана и распала - написала је певачица која је била видно изреволтирана.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, певачица Катарина Живковић недавно је изјавила да децу треба излагати насиљу.

- Мене су тукли када сам била мала и ништа ми не фали! У неким случајевима батина је из раја изашла. Ова времена су много незгодна због телефона и друштвених мрежа, па је клинце тешко контролисати. Родитељи треба прво да их казне одузимањем мобилних, а ако ни то не помаже, онда их туците - рекла је Катарина Живковић.

BloombergAdria.com

 

Она је такође објаснила да сматра да мушкарци наспрам жена шампиони у лагању.

- Ни жене нису увек искрене, али се на нама то лако примети. Ми чешће лажемо око ситница, а мушкарци око крупних ствари - рекла је Каћа и додала да брак у којем жена зарађује више од мужа може да опстане.

- Наравно да може! Важно је да се људи воле, а не ко колико има пара. Ипак, кад је жена успешна и богата, мушкарац може да се осети инфериорно".

(Блиц)

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".