Извор:Фото: Н. Скендерија/АТА имагес

ПРОВОКАТИВНА: Ћуктерашова први пут у јавности после драме

Извор: нпортал

01.07.2023.

18:01

ЈУЧЕ ЈЕ у Београду одржан фестивал на којем су омладину забављале старе звезде Гранда, Вики Миљковић, Бане Мојићевић и Славица Ћуктераш.

Певачица Славица Ћуктераш после скандала са бившим мужем први пут се појавила на једном догађају на којем је наступала. Ћуктераш је на себи носила провокативни кожни комплет и показала је све извајано тело. 

Ипак, Славица није желела да даје изјаве за медије, већ је, чим је стигла, отишла на бину, коју је делила са колегом Браниславом Мојићевићем.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, бивши муж певачице Славице Ћуктераш, Влада Аврамов саслушан је у полицији, након што га је певачица пријавила због претњи.

Према одлуци Основног суда у Новом Саду и Славици Ћуктераш и њеном бившем супругу Владимиру Аврамову до 26. јула ове године забрањено је да комуницирају и прилазе једно другом.

Славица је навела да је у ранијем периоду трпела психичко насиље, али да није пријавила полицији јер није желела да то буде у јавности, због природе јавног посла којим се бави.

У тренутку пријаве Владимир није био у Србији, па је у прошлу суботу у пратњи адвоката саслушан у полицији. Тада је такође пријавио своју бившу супругу за претње путем порука.

(Блиц)

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".