Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/elenakitic

КАКВА ПРОМЕНА: Елена Китић отишла у плавуше!

Извор: нпортал

02.07.2023.

19:56

ЋЕРКА естрадног пара, Марте Савић и Милета Китић, певачица Елена Китић, позната је као једна од атрактивнијих дама са јавне сцене, која привлачи пажњу где год се појави.

Певачица више није толико активна на друштвеним мрежама, због чега се бројни фанови радују свакој њеној новој објави. Елена неретко мења свој стил, а сада се на Инстаграму похвалила новом фризуром.

BloombergAdria.com

 

Наиме, све је изненадила фотографија плаве Елене, којој је дуга црна коса заштитни знак. Фанови су дискутовали о чему се ради, а новим низом фотографија, певачица је открила да је у питању перика, те да је и даље она стара.

Међутим, многи су били одушевљени новим имиџом, па није искључено да ускоро заиста промени боју косе, док има и оних којима се ова промена није допала.

BloombergAdria.com

 

"Брутално ти стоји", "Боље ти стоји црна коса, никако немој у плавуше", "Модерна је фризура и баш иде уз твој стил", "Атрактивно и занимљиво", "Безлична је ова боја, црна је ватрена", низали су се коментари.

Подсетимо, певачица Елена Китић, наследница естрадног пара Милета Китића и Марте Савић, већ неко време ужива у вези са репером Михаилом Миксом Вујићем.

BloombergAdria.com

 

Елена је, иначе, наводно Франа Пујаса оставила због продуцента и музичара Михаила Вујића, који је познатији под уметничким именом Микса. Она је своју везу са Михаилом започела док је Пујас још био у ријалитију, а чим је из њега изашао, чули су се телефоном и тада му је она рекла да је најбоље да раскину, али и да има новог дечка.

- Елена и Микса су нераздвојни. Они се познају одавно, прво су били само пријатељи, а тек су касније севнуле варнице између њих. Он је њу пратио и на наступима. Смували су се док је Фран био у "Задрузи", а кад је изашао, то му је и рекла. Она се одавно охладила од њега, али није знала како то да му каже, а веза са Миксом је била савршен разлог за то да с њим прекине контакт - преноси "Курир".

(Блиц)

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".