Извор:Фото: АТА имагес

Огласила се мама Ане Николић, испред певачицине зграде - МУК

Извор: Нпортал

03.07.2023.

12:12

ОСИМ шокантних тврдњи Дариа Шогоровића, Ана је објавила снимак свог лица који је забринуо јавност.

Певачица Ана Николић нашла се у центру медијске пажње када је од стране бившег ријалити учесника и певача Дариа Шогоровића оптужена за узнемиравање, а тим поводом огласила се и Анина мајка Миљана.

Певачицина мајка није претерано потресена због Шогоровићевих тврдњи везаних за њену ћерку, већ, како каже, ужива у топлим данима далеко од престонице.

- Извините, ја сам тренутно на одмору. Не налазим се у земљи уопште, на мору сам, уживам. Не бих коментарисала сада ништа - рекла је Миљана и нагласила да није упућена у теме о којима медији последњих дана пишу, па тако и у скандал у којем је главни актер њена ћерка.

BloombergAdria.com

Подсетимо, након драме у којој се нашла, Ана је отишла у родни крај Доњу Мутницу код Параћина, где тренутно проводи слободно време.

Испред њене зграде у Београду тотални је мук, док су на прозорима навучене ролетне. Комшије популарне певачице тврде да Ана има диван карактер, али и да су они приметили да се са њом нешто дешава у последње време. Како су рекли ни њену кућну помоћницу нису виђали да посећује стан.

BloombergAdria.com

Осим шокантних тврдњи Дариа Шогоровића, Ана је објавила снимак свог лица који је забринуо јавност.

Велики кратери и ране на челу, које је до сада вешто скривала, јасно су се видели на снимку, те су сви фанови били изузетно забринути због призора који су видели.

(Блиц)